Torte i kolači
Edukacija - dekoracija torti i kolača - Naša mala zavrzlama
16215
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16215,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Edukacija

logo-sm

Naše umeće usavršavamo već 25 godina. Želimo da podelimo sa vama ono što znamo i zato je edukacija postala sastavni deo našeg Studija. Smatramo da je deljenje znanja nešto što koristi svima. Edukacija mladih, ali i oprobanih poslastičara,  nas oplemenjuje i uvek tera da idemo korak napred.

 

Obezbedićemo vam sav potreban entuzijazam i napuniti vam baterije inspiracijom! Vi samo dođite naoružani četkicama i željom za savršenom harmonijom izgleda i ukusa. Neka vaša torta priča jezikom mašte, dahom prefinjenosti i elegancije, ekstravagancijom koja pleni i inspiriše.

 

Znanje raste tek kada se deli. Kursevi i edukacija u dekorisanju svadbenih, rodjendanskih, dečijih i drugih torti održavaju se u Beogradu ali i u inostranstvu. Za sve informacije, vreme i mesto održavanja kurseva i edukacije, kao i rezervacije, pozovite nas na telefon (+381) 064 3157 224.

 

Naučite da ukrasite vašu tortu tako da ostavi neizbrisiv utisak!

phone

PIŠITE NAM