Torte i kolači
O nama - Naša mala zavrzlama
14093
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14093,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

O nama

Savršene torte i kolači

Naše torte i kolači najbolje govore o nama. Zaljubljeni smo u svoj posao i uživamo u njemu. Osnovni moto naše izrade kolača i torti je kvalitet. Učili smo od naših baka i mama, pažljivo pratili svaki pokret i brižljivo brojali kašike šećera.  Bili smo omađijani mirisom vanile i čokolade koja se topi i maštali o savršenom dvorcu od slatkiša. Tako je nastala „Naša Mala Zavrzlma“ –  naš produžetak ljubavi iz detinjstva.

 

Torte i kolači koji izlaze iz studija „Naša mala zavrzlama“ osvajaju čula! Jedinstvenog izgleda i beskrajno sočni i kremasti, čokoladni ili voćni, ova velika i mala remek dela poslastičarstva napravljena su da ulepšaju i učine nezaboravnim vaše slavlje ili lični trenutak uživanja. Probudićemo vašu maštu neverovatnim izgledom torte i naterati vas da se preispitate da li je torta nešto u čemu se samo ukusom uživa.

 

„Zavrzlama“ je poznata po jedinstvenim kreativnim rešenjima kako ukrasiti torte i sitne kolače. Ona je Kreativna Radionica, u pravom smislu te reči, u kojoj je proces izrade svadbene ili rođendanske torte, sitnih kolača, tih malih savršenih zalogaja, odraz posvećenosti i ljubavi prema poslastičarstvu. Ne samo da torta nije samo torta, ona je estetsko remek delo a poslastičar je umetnik koji ih stvara. Sve torte i kolači koji izađu iz našeg studija su izrađeni bez veštačkih aditiva i emulgatora.