Torte i kolači
Rodjendanske torte za decu i odrasle - Naša mala zavrzlama
16179
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16179,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Rodjendanske torte

Naša mala zavrzlama - torte i kolači, slatki ketering

Najlepši dan u godini za svako dete je sigurno rođendan. Ali ne slave samo deca rođendan. Kao i deca, i odrasli žele da na njihovom rođendanu bude torta iz njihove mašte. Neka mašta oživi pri izradi vaše rodjendanske torte! Neka svako vidi ono o čemu maštate!

 

Razigrani pegazi, dvorac iz mašte, bajkovita bića, rajski vrtovi – samo recite. Napravićemo skicu po vašoj želji i ispuniti svako prazno mesto vaše rodjendanske torte još ponekim zrnom mašte. Neka svi upoznaju dete u vama kada vide vašu tortu.

 

Napravićemo za vas tortu u obliku kom želite i nezaboravnog izgleda. Sve naše torte i kolači prave se od najkvalitetnijih materijala, bez veštačkih aditiva i emulgatora i imaju prefinjeni ukus koji dugo ostaje na nepcima. Napravljene tehnikom usavršavanom generacijama – Zavrzlamine rodjendanske torte za veliku i malu decu!

 

Pogledajte i našu ponudu sitnih kolača kojim možete dopuniti vaše slavlje.

ROĐENDANSKE TORTE galerija