Dečije torte, dečije rođendanske torte - Naša mala zavrzlama
16187
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16187,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Dečije torte

Naša mala zavrzlama - torte i kolači, slatki ketering

Obično oslikane veselim bojama, ukrašene likovima junaka iz crtanih filmova, stripova i knjiga, dečije torte će izmamiti osmehe i uneti radost na proslavu rodjendana ili krštenja. Vaša mašta i naš kreativni tim ispuniće svaku zamisao slavljenika.

 

Bilo da je reč o rođendanu ili o krštenju, biće to torta za pamćenje! Deca su veliki kritičari i mi ćemo se truditi da ispunimo njihova očekivanja. Oživećemo omiljene junake na vašoj torti, napraviti tortu neobičnog oblika, na nekoliko spratova, u više ukusa… Treba li posebno napomenuti da smo već godinama jedni od vodećih dekoratera na našim prostorima. Naša mašta je nepresušna.

 

Prepustite nam da i vašu proslavu začinimo nekom od naših kreacija. Granice mašte su i granice torte. Naša najveća nagrada su osmesi na dečijim licima.

 

Pri biranju ukusa za dečije torte treba obratiti pažnju na alergene , pa je preporučljivo naglasiti sastav pre serviranja. Po zahtevu, u našem Studiju vršimo korekcije originalnih recepata.

 

Kako je čokolada omiljena poslastica dece, čokoladne torte su jako popularne na dečijim proslavama. Moguće je staviti i različite ukuse na različitim spratovima i tako dobiti i čokoladnu i voćnu dečiju rođendansku tortu. Ili želite tematsku tortu gde se ukus nazire po izgledu sprata torte? Isporučićemo vam tortu kakvu poželite i uz slatki ketering stvoriti pravu slatku čaroliju ukusa.

DEČIJE TORTE galerija