Svadbene torte - venčane torte za pamćenje- Naša mala zavrzlama
16184
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16184,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,no_animation_on_touch,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Svadbene torte

Naša mala zavrzlama - torte i kolači, slatki ketering

Kada pomislite na venčanje, šta vam prvo pada na pamet? Najlepši dan u životu, venčanica iz snova, nasmejani prijatelji oko vas… I izgled vaše svadbene torte o kome su svi pričali!

 

Svadbena torta treba da bude jedan od najjačih utisaka sa venčanja. Trenutak kada se ona unosi je centralni trenutak svake proslave venčanja. Pored nezaboravnog ukusa, kao kreščenda utiska, izgled Zavrzlamine mladine torte je nešto o čemu se priča i dugo posle venčanja.

 

Bilo da želite da vaša torta prati stil venčanice ili da je u skladu sa dekoracijom prostora, tu smo da ispunimo vašu viziju. Dodaćemomo samo trunku poslastičarske magije koja će izdvojiti vašu tortu od svih drugih. Iscrtaćemo je najlepšim bojama mašte, ukrasiti filigranski precizno, isprepletati jestivom čipkom i bogatim volanima i draperijom…  Ili  bujnim rajskim cvetovima…  A možda smislimo nešto skroz drugačije!

 

Neka svaki sprat vaše svadbene torte bude drugog ukusa i napravljen od najkvalitetnijih materijala. Elegantna ili klasična, neobična, ekstravagantna, šokantna, kakvu god da zamislite – torta koju vam isporučimo na dan vašeg venčanja usrećiće vas i vaše goste.

 

Pogledajte i našu ponudu sitnih kolača kojim možete dopuniti vaše slavlje.

SVADBENE TORTE galerija