Slatki ketering - sitni kolači, rum bombice, marcipan - Naša mala zavrzlama
16193
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16193,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Slatki ketering

Naša mala zavrzlama - torte i kolači, slatki ketering

Počastite svoja čula najukusnijim sitnim kolačima! Imamo veliki izbor sitnih kolača – posni, klasični, kremasti, minjoni, vanilice, voćne korpice… Osmislićemo najlepši slatki tanjir za vašu proslavu. Naš slatki ketering praznik za oči i usta i prigodan je za sve prilike – kolači za slave, svadbe, rođendane, korporativne proslave.

 

Sitni kolači o kojima se priča i prepričava, oko kojih se gosti otimaju. Naše bake su pravile kolače po ovim receptima a mi smo ih usavravali sa najvećom posvećenošću. Neobične korpice punjene ukusnim kremovima, mini tarteline,marcipan i grilijaš kocke samo su deo naše ponude slatkog keteringa.

 

Možete uživati u ukusu čokolade u nekoliko kombinacija; sa lešnikom, pomorandžom, kafom, karamelom…tu su još i kapućino, karamela sa lešnikom, bela čokolada sa pomorandžom i neizbežne voćne korpice sa malinama, kupinama, borovnicama kao i ukus detinjstva – čokoladne rum bombice.

 

Posebno mesto u našoj ponudi zauzima program čajnih kolača… Cookies-i, Vanilice, Florentinreri … Slatki ketering za sve prilike!

 

Pogledajte i naše svadbene, rođendanske i dečije torte.

SLATKI KETERING galerija