Korporativne torte - Naša mala zavrzlama
16195
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16195,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Korporativne torte

Naša mala zavrzlama - torte i kolači, slatki ketering

Ne postoji lepši način da pokažete svojim saradnicima koliko vam znače nego zanimljivim korporativnim događajem zaslađenim predivnom prepoznatljivom tortom! Korporativne torte su postale sastavni deo godišnjice kompanije, promocije proizvoda ili prazničnih proslava u kompaniji. To je vid slatke poruke zahvalnosti svima koji prisustvuju događaju. Kao i na bilo kojoj proslavi, trenutak kada se torta pojavljuje i seče postaje centralni momenat događaja i izaziva posebnu pažnju prisutnih.

 

Korporativne torte se najčeše prave sa logotipom kompanije i u obliku nekog prepoznatljivog proizvoda ili brenda. Možete je slati i svojim najboljim poslovnim partnerima povodom praznika ili njihovih korporativnih proslava. Tada je na torti najčešće ispisana poruka u kojoj čestitate praznik, godišnjicu postojanja ili neki uspeh koji vaš poslovni partner obeležava.

 

Ukoliko i vi uskoro organizujete korporativni događaj, pozovite nas i iznesite svoje želje. Mi ćemo vam napraviti tortu koja će oduševiti sve prisutne. Budite kreativni a mi ćemo vašu ideju sprovesti u delo. Vaša torta će biti originalna i ukusna.

 

Možete kombinovati svoju korporativnu tortu sa našim slatkim keteringom.

KORPORATIVNE galerija