Gole torte - Naša mala zavrzlama
16197
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16197,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Gole torte

Naša mala zavrzlama - torte i kolači, slatki ketering

Postoje recepti za klasične torte koji ne gube popularnost ni posle više decenija, pa ni posle jednog i po veka. Klasične torte imaju lako prepoznatljiv ukus koji je svima nama dobro poznat a koji nas gotovo po pravilu asocira na detinjstvo. Ovakve gole torte, dekorisane puter kremom, svežim cvećem, čokoladom ili šlagom pretstavnici su pravog umeća naših baka. Receptura za njih je proveravana godinama unazad i, kako vreme prolazi, receptura postaje sve savršenija i prefinjenija. Klasične torte su uvek dobar izbor jer je njihov ukus prepoznatljiv. Najbolji savet za pravljenje kolača je nadjite klasičan recept, držite ga se i nećete pogrešiti!

 

Gole torte nisu instant torte. One se spremaju pažljivo i sa strpljenjem. Kore, ukusni filovi i klasični sastojci poput čokolade, oraha ili lešnika, njihov su zaštitni znak. One su poslastica koja se voli celog života.

 

Kombinacija naizgled sasvim običnih sastojaka, gole torte i one svedeno dekorisane puter kremom pravi su Vinatage style poslastičarstva. Podsetiće vas na vaše bake i topli dom ispunjen božanstvenim mirisima domaćih kolača.

 

Probajte i naš slatki ketering i bogato dekorisane rođendanske i venčane torte.

GOLE TORTE galerija